Pegaso – 06-12-2006

Sinds maart 2014 is Piet’s grootste wens in vervullig gegaan; een eigen PRE (Pura Raza Española). Pegaso is een temperamentvol, intelligent, zeer sensibel paard en een grote aanwinst voor de Paardenmaat. Piet geniet mateloos van het samenzijn met Pegaso en samen zullen ze zich komende jaren gaan ontwikkelen.

Castaño – 23-01-2012

Toen Piet in januari 2014 naar Spanje afreisde op zoek naar zijn droompaard, kwam hij voor een dilemma te staan. Er waren twee bijzondere paarden die zijn hart hadden gestolen. Piet kon niet kiezen en besloot dat beide heren een plek verdienden op de Paardenmaat. Zodoende konden we Castaño samen met Pegaso in maart 2014 op de Paardenmaat verwelkomen. Een ruwe diamant met enorm potentieel.

Wesley – 28-04-1992

Op tweejarige leeftijd kwam deze mooie haflinger bij Piet terecht om ingereden en doorverkocht te worden. De kopers stonden al aan het hek toen Piet zich realiseerde dat verkopen geen optie meer was; hij had Wesley in zijn hart gesloten. Sindsdien vervult Wesley een onmisbare rol in de lessen en vooral in coachingsessies, waar hij je een kraakheldere spiegel voor kan houden.

Lady – 14-04-1992

Lady kwamen we tegen op zoek naar lespaarden. In haar korte leventje was ze al zeven keer van eigenaar verwisseld en had al heel wat meegemaakt. Er werd besloten dit paard een laatste eigenaar te geven, en inmiddels woont ze al heel wat jaren op de Paardenmaat. Lady is een New Forest pony die je graag geeft wat je nodig hebt. Bij de ene ruiter is ze een lieve en rustige pony en bij een andere is ze een pony met een eigen willetje.

Solon – 15-04-2002

Solon is geboren en getogen op de Paardenmaat. Hij is heel erg sensibel, waardoor hij uitermate geschikt is voor grondwerklessen. Sinds begin 2014 wordt hij in de academische rijkunst getraind door Piet’s dochter Eef.

Nienke – 13-05-1997

Nienke is geboren en getogen op de Paardenmaat. Ze is een fantastisch klein race monstertje. Ze rent vaak met haar maatjes over de track en laat alle hoge school sprongen met regelmaat zien. Kunst bij deze pony is om de energie omlaag te krijgen, wat best een uitdaging kan zijn.

Myrdinn – 28-03-1999

Myrdinn is de zoon van Winet. Ze lijken als twee druppels water op elkaar. Ook zijn ze tot op de dag van vandaag onafscheidelijk. Myrdinn heeft een evenwichtig en opgewekt karakter en is heel werkwillig.